22.8.2014

life is happy...

...or not.

Häät on nyt ohi ja niiden jälkeen olenkin ottanut aika rennosti. Ja toki keskittynyt kouluun ja nukkunut paljon. Tämä jatkuva sateinen ja harmaa sää saa miun olotilan hyvin masentuneeksi. Kaipaan aurinkoa ja lämpöä niin paljon. Toki syksyssä, talvessa ja keväässäkin on plussansa ja aina jotain ihanaa ja luonto on kaunis ja muut kliseet. Olen silti varmaan yksi niistä harvoista jotka toisinaan kesä helteillä sanoi että "aaa niin kuuma" mutta en hetkeäkään toivonut syksyn viileitä ilmoja.
Kuten mainitsin kaikissa vuodenajoissa on sitä jotain joten ajattelinkin piristää teitä näin harmaiden kelien ohessa kertomalla lempi asioitani näistä neljästä vuodenajasta.

Syksy: Puiden lehdet saa aivan upeat värit ja saa kauniita kuvia otettua ulkona. Myös viilenevät ilmat saa aikaan niitä hetkiä kun kaivat kirjahyllystä lempikirjasi ja keität kupin kuumaa ihanaa teetä, sytytät kynttilöitä ja kietoudut lämpimään vilttiin.

Talvi: Kuu ja tähdet näkyvät niin kirkkaasti ja niistä saa upeita kuvia sekä voi maata lumihangessa selällään tuijottamassa niitä kauniita tähtiä. Pääsee myös hulluttelemaan pulkkamäkeen ja päivän päätteeksi juomaan kupin kuumaa kaakaota ! Nam!

Kevät: Luonto alkaa vihertämään ja kauniita kukkia alkaa nousemaan esiin. Lumet sulaa ja kauan kaipaamamme lämpö tekee paluutaan. Ihmiset jatkavat kiihkeästi paasaamista kesäkuntoon pääsemisestä ja niin teen aina minäkin!

Kesä: Lämmintä piisaa ja auringosta saa nauttia. En voisi olla allapäin kun ulkona on lämmintä ja valoisaa. Saa käyttää juuri niitä vaatteita kuin ikinä haluaa eikä tarvitse miettiä tarkeneeko (pilkkihaalari voi olla turhan kuuma!). Saat makoilla luvan kanssa auringossa ja viettää päivät ulkona murehtimatta palentuuko sormesi ja amputoidaanko nenäsi. Entä sitten ne vesileikit näin aikuisenakin! Kesää odotellessa!

Ps. Banaaninuttura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti