24.9.2014

I'm gonna keep you warm

Heissan! Pienen hiljaisuuden jälkeen ajattelin, että nyt on liian tuulispäivä ja kirjoitan blogia! No ei vaan, olen ollut kuin kuoleman oma ja kävellyt kuin haamu.


Olen ollut liian väsynyt. Koulu imee viimeisetkin vähäiset mehut minusta pihalle. Ja syynä ei ole se, että ala olisi väärä, eikä se, että minua ei kiinnostaisi, eikä se, että koulu tehtäviä olisi liikaa. Syynä on se, että asiat opettajan kanssa menevät päin sitä itseään, mutta se olisi koitettava vielä sinnitellä tämä vuosi, ennen kuin hän jää eläkkeelle.


No tällä viikolla onneksi ei ole koulua ollut kuin eilen ja seuraavan kerran menen huomenna ja sitten jo päätänkin tämän kouluviikon! Ihanaa!
Nyt on siis vapaa päivä ja olen nauttinut tästä päivästä täysin siemauksin sohvan pohjalta! Aamulla satoi rakeita kun nenäni pistin ulos ja hain puita, olisi vissiin aika etsiä varastosta takkeja talvea varten?



No talven kylmyyttä 'odotellessa' muumimamman voimajuoma, tuli ja lämpimien asioiden neulominen toisille pitää mielen ja kropan lämpimänä?

Mitä te teette syksyn sateisina ja kylminä päivinä?

1 kommentti:

  1. Muumiteet on hyviä, tänä vuonna löysin uuttakin Muumiteetä oranssissa paketissa.

    VastaaPoista