14.7.2014

Lappeenrannan Yöt 2014

Heissan! Käytiin hyvällä porukalla lauantaina Lappeenrannan öissä vähän fiilistelemässä hyvää musiikkia! Oli aivan mahtavan hyvä ilta ja nautin aivan suunnattomasti tästä. Messissä mukana oli J:n veli ja hänen tuleva vaimonsa (joiden häissä olen kaasona ja kengät näihin häihin tulivatkin tänään HIH!) ja toinen J:n veli myös sekä yksi häiden sulhaspojista, joten jengi oli aivan mahtava. Naurua illasta ei puuttunut! :) Pahoittelut läjästä kuvia! Toivottavasti latautuu teille hyvin :)



Shirt: EMP | Pants: Secondhand | Shoes: Converse | Bag: Inspire





Kiinnostus kuvien ottamiseen lakkasi

Rumat lyhyet lakatut kynnet

Sitten siihen parhaimmistoon! Elikkäs esiintyjinähän tuolla oli lauantaina Jannika B, Ressu ja Jussi (joka skipattiin kylläkin Lucky Monkeysin terassille vetäytyen), Basic Element, E-rotic sekä E-Type! Aika ysäri painoitteinen lista siis. E-Type olikin suurin suosikki näistä ja sen takia edes tuonne suunnistimmekin, jippii! :)

No Jannika B veti kyllä hyvän keikan, mutta ei kyllä porukkaa vetänyt alueelle, mikä ehkä sai aikaan sen, että itsekkään ei oikein tässä vielä mitään kunnon fiilistä saanut, mutta kuvia tuosta upea hiuksisesta naisesta: 





Sitten vuorossa olikin sitä apinan terassia jossa kyllä naurua riitti:




Sitten lähdettiinkin kiireen vilkkaan katsomaan Basic Elementtiä joka veti aivan huikean shown! Kiitos ja kumarrus:














Sitten onkin E-roticin vuoro:






Kaikki nämä esitykset olivat harmikseni melko lyhyitä, mutta onneksi tiedossa oli vielä E-Type kera pidemmän ja kaikkein parhaimman shown! Olin aivan liekeissä ja pakko päästä jopa kehumaan, että tulevan morsiammen kanssa päästiin 2kertaa laulamaan mikkiin! ♥

















Tähän ei voi muuta sanoa kuin kiitos mahtavista esityksistä! ♥
Oliko kukaan teistä tuolla tai miten teihin uppoaa tuo ysäri musiikki? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti